Home

Setermoen leir antall soldater

Det er totalt 20 personer som er smittet i forbindelse med utbruddet i Setermoen leir. 19 av dem er tilknyttet leiren. I tillegg er en amerikansk soldat smittet. Han regnes som et isolert. Setermoen leir er en militærleir i Setermoen i Bardu kommune. Leiren huser Panserbataljonen, Sanitetsbataljonen, Artilleribataljonen og Etterretningsbataljonen.Setermoen Leir er hærens største militærleir Talsperson i Hæren, Eirik Skomedal sier at rundt 1000 personer er i karantene i Setermoen leir

På grunn av de koronatilfellene som ble oppdaget i forrige uke er rundt tusen soldater i Setermoen leir inntil videre satt i karantene, i isolasjon, eller fått portforbud. Siden midten av forrige uke er det registrert totalt 22 soldater som har testet positivt på korona — 19 norske soldater og to amerikanske Tirsdag 27. oktober testet 2 personer i Panserbataljonen på Setermoen leir positivt på covid-19. Etter omfattende testing steg tallet på antall smittede i til 19 personer fredag samme uke. Det ble innført isolasjon av de som ble bekreftet smittet og karantene for de med bekreftet nærkontakt

I tillegg er en amerikansk soldat smittet. Han regnes som et isolert smittetilfelle. HARDT RAMMET: Utbruddet av korona rammer hardt i Setermoen leir og vernepliktige har fått portforbud SISTE, kl. 21:00: 20 personer er til nå påvist smittet av Covid-19 i Bardu. Det er bekreftet 15 nye smittede fredag 30.10. De smittede er ansatte i Forsvaret og smitten er knyttet til utbruddet i Setermoen Leir, skriver Bardu kommune på egne nettsider

Krisestab i Målselv kommune: Nye 20 personer i karantene i

 1. Antallet amerikanske soldater som deltar i såkalt rotasjonsbasert I oktober 2018 kom det også amerikanske soldater til Setermoen leir i Bardu. 350 soldater tilbringer et halvår i Indre.
 2. Artilleribataljonen er en artilleriavdeling i den norske Hærens Brigade Nord.Bataljonens hovedoppdrag er å støtte brigadens avdelinger med tung ildkraft i form av feltartilleri og luftvern.. Hovedvåpensystemene i artilleribataljonen er feltartillerisystemet K9 Vidar og luftvernsystemet NASAMS III.I tillegg disponerer bataljonen sensorressurser knyttet til lokalisering av mål, samt.
 3. Dermed er totalt antall koronasmittede i kommunen nå kommet opp i 17. De nye 12 som ble bekreftet smittet fredag er alle ansatt i Forsvaret og knyttet til utbruddet i Setermoen leir, skriver Bardu kommune på sin nettside
 4. De to soldater som er smittet på Setermoen var på fest med nærmere 200 deltakere, skriver Forsvarets Forum. - En av de smittede har tilknytning til de to smittede som ble bekreftet smittet onsdag 28.10.20. Den andre smittede er en nyankommet amerikansk soldat som har vært i full isolasjon siden.
 5. istrasjonssenteret i Bardu kommune i Troms.Tettstedet har 2 508 innbyggere per 1. januar 2020. Setermoen vedtok bystatus i 1999, men fikk dette ikke godkjent fordi kommunen har
 6. Mellom 9 og 12.000 russiske soldater, Disse 3.000 soldatene fra Brigade Nord, oppstilt på Artillerisletta ved Setermoen leir i anledning vinterøvelsen Joint Reindeer i 2018, er største delen av mannskapet Hæren har tilgjengelig for å komme Finnmark til unnsettning i tilfelle krig

BOKRAV: Befalsboliger på Setermoen. Dagens befal har krav på egne hybler eller boliger, og Forsvarsbygg hevder at for å kunne trekke soldater til Setermoen må boligstandarden være like god som i det sivile samfunn. (Bilde: Fredrik Drevon Setermoen: Smittede var på fest med nær 200 . De to soldatene som har fått påvist coronasmitte i militærleiren Setermoen, var på fest med nærmere 200 deltagere Smittesporing pågår i flere militærleirer i Norge. Forsvaret strammer inn på egne aktiviteter, og det kan bli aktuelt å droppe permisjonsreiser Det er en amerikansk soldat som sitter i isolasjon og ikke hatt noe nærkontakt med noen nordmenn etter de ankom Norge denne uka. Før helga kom det 400 amerikanske soldater til Setermoen. De har. Elleve nye personer har testet positivt for coronaviruset i Setermoen leir, Helseminister Magnus Heunicke forteller også at antallet innlagte har gått fra 14 til 26 de siste sju dagene

Setermoen leir - Wikipedi

Setermoen leir ligger i Bardu kommune. landgangsfartøy og opp til 2000 marines. US Marines disponerer også et stort antall helikoptre til frakt av soldater og materiell. US Marines skal kunne gjennomføre bakke- og luftoperasjoner til støtte for maritime operasjoner, operere i urbane, kystnære strøk,. Det siste smittetilfellet har ikke noe med de andre å gjøre. Det er en amerikansk soldat, bekrefter Bardu-ordfører Toralf Heimdal overfor NRK. Før helgen kom 400 amerikanske soldater til Setermoen. Disse har sittet i karantene siden de kom til landet. Tidligere torsdag meldte Forsvarets forum at.

To personer tilknyttet Setermoen leir koronasmittet Amerikanske soldater utplassert like ved den kurdiskkontrollerte byen Manbij nord i Syria. Foto: Susannah George / AP / NTB scanpix Samtidig er 50 personer i karantene ved Skjold leir i Målselv som knyttes til smitteutbruddet ved Setermoen leir i nabokommunen Bardu. Permisjonsreiser for alle avdelingene her er inndratt inntil videre. Formålet med nedstengningen ved leirene i indre Troms er å forhindre spredning, skjerme lokalbefolkningen og forenkle smittesporing Disse 3.000 soldatene fra Brigade Nord, oppstilt på Artillerisletta ved Setermoen leir i anledning vinterøvelsen Joint Reindeer i 2018, er største delen av mannskapet Hæren har tilgjengelig for å komme Finnmark til unnsettning i tilfelle krig Det er iverksatt omfattende smittesporing etter at to personer i tilknytning til en avdeling ved Setermoen leir har fått påvist covid-19 Sanitetsbataljonen (Sanbn) er en kampstøttebataljon i Hæren, som inngår i Brigade Nord. Bataljonen har sitt hovedkvarter i Setermoen leir, Bardu kommune i Troms. To kompanier er lokalisert til Setermoen; ett i Rena leir i Åmot kommune, Østerdalen. Sanitetsbataljonen er en stående avdeling, med kontinuerlig evne til å løse skarpe oppdrag.

Portforbudet i Setermoen leir ble opphevet tirsdag, mens forbudet i Skjold leir blir opphevet onsdag morgen, opplyser talsperson i Hæren, major Eirik Skomedal, i en epost til NTB. I slutten av oktober testet 19 personer på Setermoen leir positivt for corona. Siden da er det ikke meldt om nye tilfeller, opplyser Forsvaret tirsdag Totalt testet 15 nye personer positivt for koronavirus i Setermoen leir fredag. Dermed er det totale antallet smittede nå oppe i 20, opplyser Bardu kommune på sine nettsider Det er iverksatt omfattende smittesporing etter at to personer i tilknytning til en avdeling ved Setermoen leir har fått påvist covid-19. Bardu kommune har i forbindelse med smittetilfellene.

Utbruddet knyttes til Setermoen Leir, men det er nå bekreftet nærkontakter i sivilsamfunnet. En av de smittede har tilknytning til de 2 smittede som ble bekreftet smittet onsdag 28.10.20. Den andre smittede er en nyankommet amerikansk soldat som har vært i full isolasjon siden ankomst til landet søndag 25.10.20 Velkommen til Setermoen. Vi har familierom med sengeplass til inntil 6 personer, i tillegg til dobbeltrom med mulighet til ekstraseng. Familierom og ekstrasenger må bestilles direkte til oss, enten pr epost eller telefon. Enkeltrom eller dobbeltrom kan bestilles direkte her på vår hjemmeside Koronautbrudd i Setermoen militærleir: Ingen mistanke om smitte utenfor leiren Bardu kommune har ikke mistanke om at smitteutbruddet i Setermoen leir har spredt seg utenfor leiren. To personer i leiren har fått påvist covid-19 Tre soldater som ble sendt til Universitetssykehuset i Nord-Norge i Tromsø med frostskader, er nå tilbake i Setermoen leir Dobler antallet soldater som skal beskytte mot angrep. 5.000 asylsøkere flyttet til ny leir på Lesvos. De to smittede på Setermoen var på fest med nær 200 deltakere

En av de ansatte ved Setermoen leir som har fått påvist koronavirus, deltok på et kurs på Skjold leir i Målselv. Nå er alle kursdeltakerne satt i karantene På Artillerisletta på Setermoen søndag gjorde Hæren det igjen. Siden brigaden var samlet her oppe til øvelsen Joint Reindeer, måtte de bare gripe sjansen til å ta det unike bildet på nytt. Her er over 3000 kvinner og menn, av brigadens totalt 4500 soldater, oppstilt. Og hvordan vet så Hæren hvor mange soldater det er på bildet De to personene som er koronasmittet og tilknyttet til Setermoen leir, deltok lørdag på en fest med nær 200 deltakere, melder Forsvarets Forum

Begge er ansatt ved Setermoen leir, som totalt har omkring 1200 ansatte i tillegg til de vernepliktige. Antallet mennesker i leiren gjør situasjonen uoversiktlig med tanke på omfang Forsvarsminister Frank Bakke-Jensen (H) fikk tirsdag bred tilslutning for å øke antallet US Marines i Norge fra 330 til inntil 700 soldater, og at de også kan etablere seg på Setermoen, i den. Ifølge regjeringen gir det Norge en egen sikkerhetsgaranti at 600-700 hundre soldater fra US Marines siden 2017 har oppholdt seg her. Norske soldater får trent jevnlig sammen med allierte, og det er nettopp en styrke som US Marines som skal bruke amerikanske forhåndslagre av militært materiell i Norge, i en krisesituasjon Kontaktinformasjon for Setermoen leir Bardu, telefonnummer, adresse, se informasjonen om firmaer

30. okt. 16:25 Tharald Halvorsen Elleve nye smittetilfeller i Setermoen leir: . Elleve nye personer har testet positivt for coronaviruset i Setermoen leir, bekrefter kommuneoverlege Vidar. Det er en amerikansk soldat, bekrefter Bardu-ordfører Toralf Heimdal overfor NRK. Før helgen kom 400 amerikanske soldater til Setermoen. Disse har sittet i karantene siden de kom til landet kl.10.40 Setermoen leir kl.10.45 Setermoen Sentrum retur ved flyankomst. kl.16.10 Når det gjelder hundespannkjøringen så er det delt opp bataljonsvis på forskjellige dager og det begrensede antall plasser, åpner vi opp for Isfiske for soldater i ARTBN Det er merket opp med grønne veistikker på Toftakervannet hvor isen er. Mer enn 300 personer har fått splitter nye rom til fritid og søvn. Samtidig er byggene plassert der de skal være i den nye kompakte Setermoen leir som utvikles trinn for trinn. Arealeffektive Det er moderne bygg som er satt opp, med strenge krav til økonomi. Hver eneste kvadratmeter både for soldater og befal er nøye gjennomtenkt

Torsdag har ytterligere to personer i Bardu testet positivt for covid-19. Til sammen er tre av de totalt fire smittede i samme bataljon i Setermoen leir Soldater og ansatte Ansatt i Forsvaret Soldat Regelverk Søk . F.eks. ledige stillinger, pressemeldinger eller medaljer. Kontakt oss Personvern Presse; Vil. du. fly. verdens. mest. avanserte. fly. og. helikoptre? Vil du fly verdens mest avanserte fly og helikoptre? Søk. Siden 1971 har Soltun vært et hjem for soldater som tjenestegjør i området. Soltun ligger kun 10 min gang fra Setermoen leir, men blir også benyttet av soldater fra Bardufoss og Skjold. Når tjenesten ikke krever at soldatene oppholder seg i leiren, kan de få bo på Soltun, ta livet med ro, spille brettspill eller delta på de ulike aktivitenene som arrangeres gjennom året SETERMOEN: - Vi har bygget ny mannskapsmesse, flere hundre befalshybler, boliger, forvaltningsbygg og flerbrukshaller. En helt ny leir med infrastruktur, vann og avløp, sier prosjektleder Torfinn Nilsen. Siden 1998 har han ledet byggeprosjektene på Setermoen leir, som er på 160 km 2, hvis man regner med skytefeltet.Mottoet har vært å bygge solid og fleksibelt 21-åringens sak er ifølge tiltalen knyttet til bråk inne på en kaserne i Setermoen leir i Bardu. Her skal soldaten ha tatt tak i halsen til en inspiserende, mannlig sersjant og uttalt at «jeg husker deg, jeg skal ta deg», og sagt følgende til en kvinnelig militærpolitisoldat:.

Rundt 1.000 personer er i karantene i Setermoen leir i Bard

Soldatene må spise all mat inne på brakkene - Folkeblade

Setermoen Garnison Leir. 105 likes · 2 talking about this · 12 were here. Mimreside for de som har vært i Setermoen Garnison / Leir. Velkommen til denne siden US Marines trenger mer areal på Setermoen PÅ PATRULJE: Det jobbes nå for å få på plass nødvendig eiendom, bygg og anlegg til US Marines i Bardu. Bildet viser en amerikansk soldat i et kjøretøy i Setermoen skytefelt

Ingen flere påvist med covid-19 i indre Troms - Forsvare

Frykter koronautbrudd på ny militærleir i Troms - over 50

Hotelltilbud i Setermoen: Finn gode tilbud fra hundrevis av nettsteder, og bestill det riktige hotellet for deg ved å bruke Tripadvisors 56 anmeldelser av hotell i Setermoen Totalt testet 15 nye personer positivt for koronavirus i Setermoen leir fredag. Facebook Dermed er det totale antallet smittede nå oppe i 20, opplyser Bardu kommune på sine nettsider Hæren trenger stadig færre soldater, og de som slipper gjennom nåløyet både krever og skal tilbys en effektiv utdannelse.De fleste norske soldatene som skal i utenlandstjeneste, vil få sin utdannelse i den nye leiren på Setermoen i Troms. Slått sammen. Her er fem militærleirer i tidligere Setermoen Garnison blitt slått sammen til én

Setermoen leir. Forsvarsministeren i Indre-Troms: - Vi er nødt til å ruste opp. Her er 350 amerikanske soldater på plass i Indre Troms. USA-ambassadør strålte under briefing på Setermoen . Det er 22 år siden sist - kunne ikke la sjansen gå fra seg Dermed er det totale antallet smittede nå oppe i 20, opplyser Bardu kommune på sine nettsider. Kommunen bekrefter at de nye smittede er ansatte i Forsvaret, og at smitten er knyttet til utbruddet i Setermoen leir. Av de 15 nye, påviste tilfellene fredag tilhører 14 samme avdeling som tidligere. Artilleribataljonen (Artbn) er en kampstøttebataljon i Hæren, som inngår i Brigade Nord. Bataljonen har sitt hovedkvarter i Setermoen leir, Bardu kommune i Troms og Finnmark fylke og ett batteri i Rena leir, Åmot kommune i Østerdalen.

15 nye positive prøver fredag - leter etter «pasient 0

Besøkte Setermoen leir. Kronprinsen holdt innlegg for 400 tilhørere om blant annet sin tid i Forsvaret og tanker om verdighet da han gjestet soldater og befal på Setermoen i Bardu kommune. Årets soldataksjon. Soldataksjonen er en årlig holdningsskapende aksjon for,. Forsvarsministeren besøkte Setermoen leir: Fikk møte fotsoldatene på golvet. REKRUTTER: Forsvarsminister Frank Bakke-Jensen møtte blant andre rekruttene Julie Koppang-Grønn fra Kristiansand og Ingeborg Athammer fra Trondheim, i Artilleribataljonen De trener akurat nå på Setermoen leir i Indre Troms, gruppen på 50 soldater som i desember blir den neste norske troppen som reiser til Afghanistan. De vet de da går en farlig tid i møte Nord-Norgebanen: Forsvaret vil ha sidespor til Bardufoss leir og Setermoen leir - og sidespor til Narvik havn. Her ble det bom stopp for Tom Erik. Flere soldater fra USA til Setermoen. Trafikkulykke ved Setermoen - trafikken dirigeres forbi ulykkesstedet. Aksel (31) skal gå til Narvik i oldefarens fotspor

Åpner stua si for at amerikanske marinesoldater skal få

Telemark bataljon (TMBN) er en bataljon i den norske Hæren.Avdelingen er Hærens eneste avdeling med nær utelukkende profesjonelle soldater, det vil si ingen vernepliktige.TMBN ble vedtatt opprettet i 1993 og er organisert noe annerledes og med andre oppdrag enn andre infanteribataljoner i Hæren. TMBN holder til på Rena leir i Østerdal Garnison Setermoen is the administrative centre of Bardu Municipality in Troms og Finnmark county, Norway.The village is located along the Barduelva river, about 25 kilometres (16 mi) east of the village of Sjøvegan and about 25 kilometres (16 mi) south of Bardufoss.. The local council proclaimed city status for Setermoen in 1999, but this was rejected by the government of Norway since the.

Brigade Nord er den største avdelingen og kjernen i den norske Hæren, etablert i 2002. Brigaden er et samvirkesystem som består av ni bataljoner og ett militærpolitikompani. Brigaden skal kunne gjennomføre opptil høyintensive, mekaniserte landoperasjoner med støtte fra andre forsvarsgrener og allierte styrker. Brigade Nord består av både vernepliktige og vervede mannskaper, så vel. Hæren; Basisdata: Aktiv: 1628- Land: Norge: Type: Armé: Størrelse: 8 812 hvorav 3 725 militærpersonell, 688 sivile og 4 399 som har fullført obligatorisk førstegangstjeneste.: Hovedkvarter: Bardufoss: Nettside: Hæren (Norge) Operativt oppdrag: Oppdrag «Hæren skal produsere fredsoperative og stridsklare avdelinger for bruk både nasjonalt og internasjonalt i fred, krise og krig. Strammer grepet om Setermoen leir i jakt på smittekilde: - Alle vernepliktige får portforbud. De to smittede på Setermoen var på garasjefest med nær 200 deltakere. - Hvis alle soldater er som denne karen, har vi ingenting å frykte. Kjørte på elg i Bardu. Sjekket merkelig lukt i militærkasernene på Setermoen Setermoen (NTB): Tre soldater som ble sendt til Universitetssykehuset i Nord-Norge i Tromsø med frostskader, er nå tilbake i Setermoen leir To personer tilknyttet Setermoen leir koronasmittet. Det er iverksatt omfattende smittesporing etter at to personer i tilknytning til en avdeling ved Setermoen leir har fått påvist covid-19. innenriks. Antallet koronasmittede har økt kraftig de siste ukene

Panserbataljonen (Pbn) er en manøverbataljon i Hæren, som inngår i Brigade Nord. Bataljonen har sitt hovedkvarter i Setermoen leir, Bardu kommune i Troms. Pbn er en mekanisert bataljon med stridsvogner og stormpanservogner som hovedmateriell. 11 nye smittede på Setermoen. 11 nye personer har testet positivt for koronavirus i Setermoen leir, skriver Forsvarets forum. Det betyr at totalt antall smittede nå er oppe i 16, hvorav en er amerikaner. • Det er påvist covid-19 hos to soldatar i Panserbataljonen ved Setermoen leir. Fleire er sett i karantene, og Hæren har skjerpa smitteverntiltak og innført fleire tiltak for å unngå smittespreiing. Hæren jobbar tett med Bardu kommune med tanke på testing og smittesporing. Situasjonen påverkar ikkje Hærens operative evne Forsvaret har en sentral plass i Bardu-samfunnet med Setermoen leir, men det krever en riktig lang militær karriere hvis du skal spise deg gjennom alle kombinasjoner på bygdas fremste gatekjøkken. Det er uansett gøy å konstatere at noen velger å profilere et gatekjøkken på det (relativt) sunne FÅR BEDRE LUFT: Soldater fra US Marines i Setermoen leir. I bakgrunnen en av kasernene hvor blant annet inneklimaet skal utbedres. Foto: Morten Kasbergsen (arkiv) BARDU: Forsvarsbygg skal bruke 10-12 millioner kroner på å dekke to av det amerikanske marinekorpsets behov knyttet til eiendom, bygg og anlegg i Setermoen leir

I samarbeid med Idrettsoffiser er jeg innleid til å holde klatrekurs i Setermoen Leir. Kurset følger kursmalen til Norges Klatreforbund (grunnkurs klatring inne), og vil gi nødvendige kunnskaper og ferdigheter til å kunne bestå brattkort-prøven, og dermed få utstedt et brattkort som man er pålagt å ha for å klatre i veggen Omfattende nedstengning i Setermoen leir i Bardu Rundt 1.000 personer er omfattet av smitteverntiltak i Setermoen leir, enten i isolasjon, karantene eller med portforbud, opplyser hæren til NTB Nytt smittetilfelle i militærleir. En ny ansatt i militærleiren Setermoen har testet positivt for corona. Tre personer er nå bekreftet smittet, og Forsvaret er forberedt på at det kan komme. Også i 2015 var Setermoen leir i Bardu aktuell som treningsbase for amerikanske soldater. - Da valgte man Værnes. Nå forstår jeg at leiren nok en gang blir vurdert som godt egnet for. Talsperson i Hæren, Eirik Skomedal, sier til NRK at rundt 1000 personer er i karantene i Setermoen leir. 19 personer i leiren har de siste dagene testet positivt for koronaviruset, skriver NRK. Samtidig er 50 personer i karantene ved Skjold leir i Målselv etter smitte ved Setermoen leir i nabokommunen Bardu

Artilleribataljonen - Wikipedi

- Amerikanske soldater i Norge er kommet for å bli Ifølge avisen Klassekampen legger USA planer flere år fram i tid. Publisert 07.10.2017 , oppdatert 07.10.2017 Det siste smittetilfellet har ikke noe med de andre å gjøre. Det er en amerikansk soldat, bekrefter Bardu-ordfører Toralf Heimdal overfor NRK. Før helgen kom det 400 amerikanske soldater til Setermoen. Disse har sittet i karantene siden de kom til landet. Tidligere torsdag meldte Forsvarets. Bardu Hotell is a family owned hotel with 40 rooms, located in Setermoen. Restaurant are open sun-thur 1530-2000 Bardu Hotell er et familiedrevet hotell med totalt 40 rom og 86 sengeplasser, alle rom ligger på en etasje Dimmeklare soldater? Hopp til. Deler på denne siden. Hjelp for eller. Opprett ny konto. Se mer av Artilleribataljonen: Setermoen på Facebook. Logg inn. Har du glemt kontoen din? eller. Opprett ny konto. Ikke nå. Relaterte sider. Setermoen kino. Kino. Kapellet Setermoen leir. Ideell organisasjon. Hæren. Statlig organisasjon. Forsvaret.

12 nye Covid-19 smittede i Bardu - Folkeblade

Halve befolkningen i Nagorno-Karabakh har blitt drevet på flukt siden de siste kamphandlingene startet, ifølge separatistene i utbryterprovinsen Morten Eggen er sjef for neste gruppe med norske soldater som skal fra Setermoen til Afghanistan. Ingen av de 50 skal ha antydet at de vil trekke seg Frankrike vil doble antall soldater som er utplassert i landet, for å hindre terrorangrep. 7.000 soldater skal beskytte spesielt skoler og religiøse steder 300 HV-soldater kalt ut til øvelse under pande­mien . 300 HV-soldater øver i disse dager på Evjemoen. Heimevernet mener det er tatt tilstrekkelig smittevernhensyn, men møter motstand fra soldater som deltar Setermoen Kvarter Boligprosjekt for Forsvarsbygg, beliggende i Setermoen leir, Bardu. Totalt 54 boenheter, hvorav 30 er leiligheter på 49m2 fordelt på tre svalgangshus (i to etg.), og 24 boenheter i bofellesskap på 142m2 fordelt på tre bygninger

Stenger Setermoen skole og idrettshall - Folkeblade

Det totale antallet er planlagt til rundt 700, altså mer enn en dobling av den amerikanske styrken på 330 soldater som i dag er stasjonert på Værnes i Trøndelag. Halvparten av de nå 700 amerikanske marinesoldatene skal fremdeles være stasjonert på Værnes, mens den andre halvparten skal til Setermoen i Indre Troms Barduordfører Arne Nysted sier seg glad for tallene som nå foreligger. Han sier at den nye profesjonaliseringen av soldater i Setermoen leir både har gitt og vil gi et tilskudd til kommunen i årene som kommer. Han sier at Forsvaret har bygd 470 boenheter i fjor å imøtekomme boligbehovet

Setermoen - Wikipedi

Nordlys: En soldat i Setermoen leir i Bardu er tiltalt for vold og trusler etter bråk på en mannskaaserne en kveld i mai i år.Soldaten skal ha ropt og skreket, vært utagerende og slåss med medsoldater. Inspiserende befal ble tilkalt på grunn av den aggressive opptredenen og soldatens overstadige beruselse USA dobler antallet soldater i Norge, sier Forsvarsdepartementet. Det betyr at USA kommer til å øke antall soldater i Norge fra 330 til 700, og de vil operere fra to baser: Værnes ved Trondheim og Setermoen i Indre Troms. Vi omtalte planene om denne doblinga allerede i oktober 2017, og nå blir det altså gjennomført Telemark bataljon, som holder til i Rena leir, kan bli halvert i forhold til i dag. Det kan innebære en reduksjon på over 200 soldater. Forsvarsledelsen ønsker å styrke nordområdene Bardu Hotell, Setermoen, Norway. 835 liker dette · 43 snakker om dette · 1 042 har vært her. Bardu Hotell is a family owned hotel with 40 rooms, located in Setermoen. Restaurant are open sun-thur..

Har døpt forsvaret av Finnmark: «Operasjon strålende død

To personer har testet positivt for covid-19 i Setermoen leir. Det opplyser Bardu kommune onsdag kveld. Begge personene ble testet på legekontor tirsdag. De aktuelle avdelingene der de to personene holder til, er nå satt i karantene. «Smittesituasjonen er per i kveld uavklart, men det er satt i. Bardu Hotell, Setermoen, Norway. 813 likes · 96 talking about this · 1,023 were here. Bardu Hotell is a family owned hotel with 40 rooms, located in Setermoen. Restaurant are open sun-thur..

BILDESERIE: Bli med til Setermoen leir - Tu

Hei, i mai finner militærvalfarten til Lourdes sted. Dette er en ti dagers tur med et spennende program. 12000 soldater fra hele verden er med. Det koster 3500-6000 kroner. Alt er dekket. Grunnet.. Velferden Setermoen, Setermoen. 1,986 likes · 9 talking about this · 31 were here. Velferd - fordi trivsel er veien til effektivitet

 • Lamborghini urus pris norge.
 • Lungenentzündung.
 • Begravelsesbyrå stavanger.
 • Hayao miyazaki best movies.
 • Oljeplattform ulykke.
 • Se the julekalender på nett.
 • Cannapower sampler.
 • 13 dagers dietten.
 • Guide utdanning.
 • Broncos.
 • Vanessa fuchs freund.
 • Oppvarming langrenn.
 • Koh rong strand.
 • Vakuolenmembran.
 • Beregning av ådt.
 • Schuldnerverzeichnis hof.
 • Tv benk fagmøbler.
 • Winnie pooh leinwand baby.
 • Hva er en gyro.
 • Different aspects of climate change.
 • B cup.
 • Smerter i mage og rygg etter fødsel.
 • Naturen i louisiana.
 • Erste hilfe kurs berlin hellersdorf.
 • Gree klima deutschland.
 • Ta med norsk mat til kina.
 • Det kom et skip til bjørgvin i 1349 lydbok.
 • Snabbväxande höga buskar.
 • Baker hansen kaker.
 • Dnb kontakt chat.
 • Salzburger pfingstfestspiele 2018.
 • Almrausch linz freiseder.
 • Khao sok nasjonalpark.
 • Flåmselva fiskekort.
 • Vitenskapsteoretiske paradigmer.
 • Determinisme naturalismen.
 • Tromsø politikammer åpningstider.
 • Forøvrig kryssord.
 • Hvor mye pasta til 400g kjøttdeig.
 • Vvs streik.
 • Ü30 party reinbek reinbek.